Offline festival je presegel vsa pričakovanja

 Offline festival  je presegel vsa pričakovanja
Lokalne novice

Najbolj težko pričakovani festival v Sloveniji letos- OFFLINE FESTIVAL, je ta vikend na Ptuju presegel vsa pričakovanja.

 

Z gotovostjo lahko rečemo, da je bil to najbolj vroč festival elektronske glasbe in hip hopa pri nas, ki ga je v dveh dneh obiskalo več kot 10.000 obiskovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Italije, Avstrije, pod odrom v prvi vrsti pa je bilo opaziti tudi zastave iz Združenega kraljestva.

OFFLINE FESTIVAL je postregel s kar dvema odroma - mainstage areno in techno areno, z izjemno produkcijo in pirotehniko, ki se lahko kosa z največjimi festivali na svetu in zvenečimi imena iz sveta elektronske glasbe.

Manager Lil Pumpa je nastop v Sloveniji označil za najboljši show v celi evropski turneji in čestital organizatorjem Offline festivala za izjemno produkcijo in pirotehniko.

Zvezda prvega dne je bil nedvomno ameriški superzvezdnik Lil Pump, najbolj vroče ime novega (t)rap vala, ki ima na YouTube na milijarde ogledov. Znan je tudi po kultnih sodelovanjih s Kanye Westom, French Montano, Malumo in drugimi. Njegova zloglasna 'Gucci Gang'; je najbolj pretakana skladba na svetu in skladba, ki ga je razstrelila iz eksplodirajočega spletnega slovesa, v pogodbo z Warner Brosom v vrednosti 8 milijonov dolarjev. Zdaj je eden izmed najbolj pretakanih izvajalcev na svetu, ki je prvič na evropski turneji in je popolnoma razvnel občinstvo. Na oder je stopil oblečen v črno od glave do pet, okoli vratu pa je imel svoj najljubši nakit, od katerega se nikoli ne loči. Od prve sekunde do zadnje je držal publiko razvneto, ki je na glas prepevala vse njegove hite od prvega do zadnjega verza.

Drugi dan je na odru Offline Festivala kraljeval Morten, ki je eksplodiral v priljubljenosti in izpostavljenosti z novim zvokom Future Rave z Davidom Guetto, na sceni plesne glasbe pa je že več kot desetletje. Danes velja za enega izmed najbolj zaželenih DJ-ev na svetu, ki vrti na Tomorrowlandu in na največjih festivalih na svetu. Razen če zadnjih 12 mesecev niste živeli pod kamnom, so dejstva nesporna: MORTEN je trenutno najbolj vroča lastnost elektronske glasbe in Slovenci smo se lahko o tem prepričali na lastne oči.

 

Utrinki iz Offline festivala. (Foto: Črtomir Goznik)

ZADNJI DODANI PRISPEVKI

Ptujčanka 19-letna Alida Tomanič je nova...
Četrtek, 21 September 2023 19:05
Za prvo spremljevalko razglasili Aleksandro Matan,...

Preberite več...

Športna zveza Ptuj : Mestna občina Ptuj
Četrtek, 21 September 2023 13:16
Športniki so o pripojitvi Zavoda za šport govorili...

Preberite več...

Prijet osumljenec šestih vlomov v Maribo...
Četrtek, 21 September 2023 09:59
Osumljenega doslej niso obravnavali zaradi tovrstn...

Preberite več...

Na cestah poostren nadzor policije
Sreda, 20 September 2023 06:59
V okviru Evropskega tedna mobilnosti, ki v ospredj...

Preberite več...

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300