Prva letošnja akcija Laško Gremo v hribe prinesla sonce in zabavo

Prva letošnja akcija Laško Gremo v hribe prinesla sonce in zabavo
Razno

Pester glasbeni program, zabavne animacije, dobrote z žara in hmeljev napitek 0,0 so poskrbeli, da je bilo tako med potjo kot na njeni končni točki zelo veselo.

Prve pohodnike sta ob poskočnih ritmih pričakala Dean on the Mike in Nina Cestnik Pavlič, ki sta skupaj z dolgoletnim prvim glasom tega vseslovenskega hribovskega projekta Pivovarne Laško Gregorjem Janežičem skrbela za povezovanje zabavnega oziroma, če povzamemo Deanove besede, »kulturno-umetniškega programa« na Pohorju.

hribi2

 Do prvega žiga v kartončku se je vila dolga kolona pohodnikov.

hribi3

 Uvodna zdravica znamenitega laškega pivovarja.

hribi4

 Ob prihodu Modrijanov je med občinstvom završalo.

Glasbeniki poskrbeli za energijo

Sezono 2023 so kot prvi glasbeni gostje začeli težko pričakovani Modrijani. Najprej z zdravico z nektarjem iz zelenega zlata, ki ga je na oder prinesel znameniti laški pivovar. Tisočglava množica je skupaj s toplimi sončnimi žarki bučno pozdravila tudi nastop energičnega Dejana Dogaja in prelestne Natalije Verboten, ki je razposajene hribolazce povezala v priljubljeni vlakec. »Nepozaben dogodek! Z razgledom in prešernim vzdušjem, ki se vedno naredi v hribih, si napolniš tako srce kot dušo, zato bomo še hodili v hribe,« je povedala Natalija.

hribi5

Natalija Verboten se je na dogodku z mikrofonom podala tudi med razposajene pohodnike.

Bogat spremljevalni program je med drugim postregel tudi z obiskom nogometašev NK Maribor in dal zmagovalca v vriskanju, ki je v dolino odšel bogatejši za kultne laške pumpar’ce ročne izdelave, prisotne pa je z odra in skupaj z zbranimi kolegi radijci pozdravil tudi Klemen Bunderla. Voditeljica Ajda Mlakar pa je že med jutranjim vklopom v radijski program pozvala k stiskanju pesti za sonce, kar se je obrestovalo. Skupaj s pohodniki pa se je na pot podal tudi voditelj Rudi Sieger, ki je prvi letošnji pohod v sklopu akcije Laško Gremo v hribe izkoristil kot del priprav na triatlon Ironman.

hribi6

Se vidimo 3. junija na Lisci

Uvodni dogodek je hribovski krst te sezone soglasno opravil z odliko. Ob koncu, okoli 14. ure, so se številni pohodniki z vseh koncev države strinjali, da se zagotovo spet srečajo na naslednjem dogodku na Lisci, ki bo že v soboto, 3. junija. Organizatorji so ob tem spomnili, da ne samo da v hribih ni greha, greh je ostati v dolini!

hribi7

Tončkov dom na Lisci bo poln dobre glasbe.

Več utrinkov z Ruške koče

hribi8

 »Nepozaben dogodek,« je po koncu zatrjevala Natalija Verboten.

hribi9

Blaž Švab je z Modrijani poskrbel za dvig energije.

hribi10

Dejan Dogaja se je popolnoma vživel v nastop.

hribi11

Poskrbljeno je bilo tudi za hrano.

Foto: Luka Švigelj

Promocijsko sporočilo

 

 

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

 
Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300