Pred nami je še eno srčno in veselo druženje
Vsi skupaj smo za enakost, prijateljstvo, sopomoč

Radio Ptuj in Štajerski tednik bosta v okviru prireditve Vsi skupaj smo za – enakost, prijateljstvo in sopomoč letos znova poskrbela za nepozabno druženje. Kot že vrsto let doslej bomo v sodelovanju s sponzorji in donatorji 22.junija udeležencem iz cele Slovenije iz socialnovarstvenih zavodov in drugih institucij, kjer skrbijo za ljudi s posebnimi potrebami, centrov za socialno delo, rejniških družin, prostovoljcev in drugih okolij omogočili dan, poln vodnih radosti v Termah Ptuj, ki se bo zaključil z nepozabnim koncertom v Amfiteatru Term Ptuj. Nastopili bodo Gabriela Hrženjak, Petovia Kvintet, Tanja Žagar in Maja Oderlap.

Vsi skupaj smo za – enakost, prijateljstvo in sopomoč je projekt, ki že osmo leto lepša poletna doživetja številnim otrokom in njihovim spremljevalcem: Za številne je dan druženja v Termah Ptuj postal poseben dan v letu, ki ga ne gre zamuditi, saj se srečajo s prijatelji iz cele Slovenije in glasbeniki, ki jih radi poslušajo in se z njimi želijo srečati tudi v živo, z njimi tudi zapeti in zaplesati ali pa posneti skupno fotografijo. Zgodbe, kakršne smo s tem našim dogodkom spisali v preteklih letih, bi si želeli živeti vse dni v letu in sploh celo življenje. Da bi nas vselej in povsod vodili srčnost, humanost, spoštovanje, ljubezen, posluh za potrebe drugih, drugačnosti, da bi bili vsak trenutek predvsem ljudje. Že od leta 2014 skupaj z udeleženci iz cele Slovenije ter s prijatelji, poslovnimi partnerji in donatorji ustvarjamo zgodbo, v kateri smo vsi skupaj za to, da bi bil svet boljši, lepši, da bi se bolje razumeli, prepoznavali, si še bolj pomagali in bili prijaznejši drug do drugega. Vsem, ki sodelujejo v tej zgodbi, ki razumejo njeno poslanstvo, smo zelo hvaležni,“ je pojasnil direktor družbe Radio-Tednik Ptuj Drago Slameršak. Dogodka se vsako leto z veseljem udeležijo gostje iz cele Slovenije in vsi se strinjajo, da gre za edinstveno druženje, ki ga vsi nestrpno pričakujejo, saj prinaša veselje in radost ter vsem gostom polepša dan.

Bodite z nami – to sredo, 22.junija od 17.ure dalje v Amfiteatru Term Ptuj, uživajte na brezplačnem koncertu in v srčni družbi gostov iz vse Slovenije.
Druženje omogočajo: Radio-Tednik Ptuj, Terme Ptuj, Zavarovalnica Triglav, Mestna občina Ptuj, Logotech, Zerox, Vzajemna, Talum, 
Serioplast SL in VGP Drava Ptuj.

.

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300