Reklama storyteller

Naše prireditve

Podkategorije

Družba Radio Tednik Ptuj v soboto, 28. maja, pred Qcentrom na Ptuju pripravlja celodnevni dobrodelni dogodek ČALAPINKARIJE.

Sodelavci Radia Ptuj in Štajerskega tednika pripravljamo cel dan norčij in zabave za otroke Spodnjega Podravja z animatorji, napihljivimi igrali, delavnicami, igrami, brezplačnimi palačinkami, sladoledom in raznimi drugimi prigrizki in dobrotami.

Pri našem dogodku nam bodo pomagali člani Rotary kluba Ptuj s podmladkom – Rotaract klubom Ptuj. S pomočjo Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje bomo preko SMS sporočil na številko 1919 zbirali sredstva za počitnikovanje otrok iz socialno-šibkih okolij ter otrok s posebnimi potrebami. Prostovoljne prispevke pa bomo zbirali tudi na sami prireditvi.

Naša želja in cilj je, da skupaj vsi organiziramo dogodek, ki bo odmeval v okolju in bo ob zbranih finančnih sredstev, osvestil ljudi, da v družbi še vedno živijo otroci, ki še niso bili na morju ali v planinah oziroma še nikdar niso bili deležni poletnih počitnic. Pomagate pa lahko že zdaj in sicer s SMS sporočilom NADLANI ali NADLANI5 na 1919.

Z VAMI V ŽIVO

Dalibor Bedenik

voditelj

Sledite nam

 
Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300