Zmaga za Žano ter Veroniko in Neli
Otroci pojejo slovenske pesmi

Zaključila se je 9.sezona projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo.

S finalno prireditvijo na Mestnem trgu na Ptuju se je zaključila 9.sezona projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo.

Več tisoč glasov je letos tekmovalo za polfinale oz. finale projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo. Polfinalni nastopi so dokazali, da imajo otroci res veliko glasbenega znanja in talenta. Na treh polfinalnih prireditvah se je zvrstilo kar 83 nastopov, med temi jih je komisija za finalni nastop izbrala dvajset – po deset v vsaki kategoriji, mlajši in starejši. Deset pevskih nastopov se je v finale uvrstilo na podlagi prejetega števila SMS-sporočil.

Glasbene nastope je pred Mestno hišo na Ptuju ocenjevala strokovna komisija, ki so jo sestavljali Ula Ložar, Saša Lešnjek in Domen Kumer, odločitev o zmagovalcih pa zagotovo ni bila enostavna.

Ula Ložar:


Saša Lešnjek:


Domen Kumer:


V mlajši kategoriji se je zmage razveselila Žana Strmšek iz Osnovne šole Juršinci, s pesmijo Naj ljubezen združi vse ljudi. Po zmagi je povedala:


V starejši kategoriji pa si je zmago pripel duet, ki sta ga sestavljali Veronika Padežnik in Neli Ela Guček iz Osnovne šole Primoža Trubarja Laško. Zapele sta pesem Od višine se zvrti.


Foto: Črtomir Goznik

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

 
Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300