Posebni pogoji in navodila za  SMS glasovanje v natečaju Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo na RADIU PTUJ.

1. Organizator

Ta pravila določajo način prirejanja glasovanja.

Ponudnik storitve je 4EGI - Ferrarska ulica 8, Koper 6000, Slovenija. Organizator glasovanja je RADIO PTUJ, Osojnikova c3, 2250 Ptuj. Odgovornost za delovanje storitve in reševanje reklamacij nosi ponudnik storitve.

Z uporabo storitve se uporabnik strinja in potrjuje splošne pogoje uporabe storitve, ki so objavljeni na radioptuj.svet24.si

2. Opis storitve

V okviru oddaj na Radiu Ptuj  lahko preko mobilnih telefonov s pomočjo SMS glasovanja sodelujete v različnih glasovanjih.

3. Trajanje

Glasovanje poteka vsak dan. Začetek 29.junij 2020, konec po nastopih zadnjih nastopajočijh.

4. Sodelovanje

Za glasovanje za svojega favorita uporabnik pošlje SMS s ključno besedo POJEM in zaporedno številko kandidata na 4246. Številke kandidatov bodo objavljene med samo oddajo. Cena glasovanja je 0,99 eur / sms.

Organizator in ponudnik ne odgovarjata za zakasnele, izgubljene ali nepopolne odgovore/glasove oz. za odgovore/glasove, ki niso bili prejeti oz. dostavljeni. Vse takšne prijave so neveljavne.

5. Definicija pojmov

Organizator storitve je Radio Ptuj d.o.o.

Izvajalec in ponudnik storitve je 4EGI.

Ponudniki poti so družbe Telekom Slovenije, d. d., A1 d. d., T2 d.o.o. in Telemach d. o. o..

Uporabnik storitev je lahko vsaka fizična ali pravna oseba, ki se strinja s Pogoji in je naročnik ponudnika poti oz. njegov predplačniški uporabnik.

Uporaba se omogoča nedoločenemu številu uporabnikov, ki sprejmejo storitev ponudnika na način, pod pogoji in v skladu s temi Splošnimi pogoji ter drugimi navodili ponudnika.

Ključna beseda omogoča ponudniku, da prek SMS in MMS sporočil sprejema uporabnikove ukaze in tekstovne vsebine ter uporabniku nazaj posreduje zahtevane vsebine ali informacije.

Samostojna številka je številka (4246), s katere uporabniki prejemajo sporočila SMS in MMS ali na katero uporabniki sporočila SMS in MMS pošiljajo in jo je za potrebe izvajanja storitev zakupil ponudnik storitev.

6. Uporaba storitve

OBVEZNOSTI UPORABNIKA

Uporabnik se z uporabo storitve strinja, da je seznanjen z omenjenimi Splošnimi pogoji. V primeru, da se uporabnik s Splošnimi pogoji ne strinja, mu uporabo storitve odsvetujemo.

Ponudnik storitev lahko po lastni presoji izključi uporabnika, v kolikor meni, da le-ta ne spoštuje obveznosti izhajajočih iz pričujočih Splošnih pogojev poslovanja.

STAROST IN ODGOVORNOST

Za uporabo storitev ni starostnih omejitev.

7. Plačilo storitev

Ponudnik poti obračunava uporabo storitve za preteklo obračunsko obdobje.

V primeru, da uporabnik svojih obveznosti do ponudnika poti ne poravna pravočasno, se smiselno uporabljajo Splošni pogoji za uporabo storitev omrežja GSM/UMTS družbe Telekom Slovenije, d. d., A1, d. d., T2 d.o.o. in Telemach, d. o. o

Ponudnik storitve lahko spreminja cenik, o tem pa uporabnike obvešča na vseh mestih, kjer so objavljeni Pogoji in navodila za uporabo storitve.

8. Cenik

Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika poti (Telekom Slovenije, A1, T2 in Telemach).

9. Zasebnost in varstvo podatkov uporabnika

S sodelovanjem uporabnik potrjuje Pravila in pogoje uporabe storitve IMS in se strinja, da podjetje Radio Ptuj d.o.o. in 4EGI obdelujeta njegove podatke (telefonsko številko) za namene izvedbe glasovanja (štetje glasov). Privolitev je prostovoljna, uporabnik s poslanim SMS sporočilom pristane na izvedbo storitve. Podatki se bodo po končanem glasovanju izbrisali.

Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Ur. l. RS, št.20/98 do 86/2009) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

10. Pomoč uporabnikom

Radio Ptuj

Telefon: 02 749 34 10

Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Delovni čas reševanja reklamacij: ob delavnikih od ponedeljka do petka od 9.00 do 15.00

11. Zavrnitev odgovornosti

Uporabnik se mora zavedati, da:

- sistem pošiljanja SMS sporočil ni popolnoma in absolutno varna in zanesljiva;

- ponudnik storitev ne more zagotavljati popolnega zadovoljstva uporabnika s storitvami;

- ponudnik storitev ne more zagotavljati enakovrednih pogojev pri dejavnikih, ki niso pod njegovim nadzorom;

- ponudnik storitev ne odgovarja za vsebine, ki si jih med seboj izmenjujejo uporabniki;

- ponudnik storitev ne odgovarja za izgubo vsebin in vsebinskih motivov, ki so posledica napačne

uporabe, tehnične neustreznosti telefona in neznanja ali nespretnosti uporabnika;

- ponudnik storitev ne odgovarja za kakršne koli napake ali nedelovanje telefona, ki so posledica

uporabe vsebinskih motivov na tehnološko neustreznih telefonih;

- ponudnik storitev ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih

partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve.

12. Splošni pogoji sodelovanja

Šteje se, da s samim naročilom oz. glasovanjem uporabnik pristane na vse pogoje v zvezi s storitvijo. Splošni pogoji storitve bodo objavljeni na spletni strani radioptuj.svet24.si.

SMS storitev je mogoča v naslednjih mobilnih omrežjih: Telekom Slovenije, A1, T2, Telemach.

SMS storitev lahko uporabljalo vsi uporabniki, ne glede na njihovo starost.

Poslana SMS sporočila se obračunavajo po ceniku vašega mobilnega operaterja.

Organizator bo o vseh spremembah in novostih svoje uporabnike obveščal na vseh mestih, kjer so objavljena navodila za uporabo storitev.

Organizator lahko spreminja pogoje uporabe storitev. Ponudnik storitev se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi pogojev uporabe storitev na primeren način o tem obvestil uporabnike.

13. Reklamacije

Ponudnik storitve je odgovoren za reševanje reklamacij in prevzema odgovornost za pravilno izvedbo storitev. V primeru utemeljenih reklamacij se ponudnik storitve zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika.

V kolikor se reklamacije nanašajo na ponudnika poti, bo ponudnik storitve predmetne reklamacije posredoval ustrezni službi ponudnika poti. V primeru pozitivno rešene reklamacije, ki se nanaša na plačilo storitev, bo ponudnik poti vrnil uporabniku znesek, na katerega se nanaša predmetna reklamacija v skladu z lastnimi postopki.

Ponudnik poti rešuje izključno reklamacije, ki se nanašajo na neizvršen prenos oziroma dostavo SMS sporočil in plačilo storitev. Takšne reklamacije mora uporabnik v pisni obliki nasloviti na reklamacijsko službo ponudnika poti v roku 15 dni od prejema računa.

Vse ostale reklamacije rešuje ponudnik storitev.

14. Kršitve

Ponudnik bo izključil vse uporabnike, ki delujejo v nasprotju s Splošnimi pogoji ali z drugimi dejanji, ki jih sankcionira zakonodaja Republike Slovenije.

15. Splošno

Ponudnik storitev lahko v vsakem trenutku spremeni pogoje storitev, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Vsaka sprememba bo predhodno ustrezno objavljena na javno dostopnem mediju. Ponudnik storitev bo o vseh spremembah in novostih svoje uporabnike obveščal na vseh mestih, kjer so objavljena navodila za uporabo storitev in pogoji.

Ponudnik storitve ne odgovarja za motnje v poteku storitve, ki so posledica ravnanja uporabnika (npr. izključen telefon, prazna baterija, zadrževanje na območju zelo slabega signala ...).

Ponudnik storitev ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve, še posebej v primerih nedelovanja ponudnikovega dostopa do interneta.

 

Ptuj, junij 2020

Z VAMI V ŽIVO

Simona in Dalibor

voditelj

Sledite nam

 
Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300