Galama večer navdušil
Kurentovanje 2023

Po uspešnem prvem vikendu se veselo pustno rajanje ta konec tedna nadaljuje. Petkov večer je karnevalsko dvorano zavzel Galama večer z izjemnimi glasbeniki – Draženom Zečićem, zasedbo Mambo Kings in Aktualovo Galamo.

Ptujsko Kurentovanje več kot pol stoletja utrjuje izjemno barvito in bogato tradicijo pustnih likov in letošnje, 63. Kurentovanje bo ponovno praznik izjemne etnološke dediščine pustnih tradicij s celega sveta. Obsega tri že uveljavljene in programsko še obogatene tematske sklope: EtnoFest, KarnevalFest ter ArtFest. Pravo posebno doživetje pa so večeri v karnevalski dvorani, ki prinašajo obilico zabave, nepozabna druženja, ples in najboljšo glasbo.

Koncerti Dražena Zečića so zmeraj pravo doživetje, saj na odru združi najlepša čustva in pravo zabavo. Tako je bilo tudi sinoči, saj je poskrbel za vrhunski glasbeni dogodek, na katerem je publiko navdušil s svojimi največjimi uspešnicami.

Mambo Kings je zasedba, ob kateri vsak enostavno mora vsaj malo migati. Fantje so polno dvorano Campus spravili na noge ter ponudili večer poln plesa, zabave in izvrstnega razpoloženja. Vse skupaj je z najboljšo glasbo dodatno začinila še Aktualova Galama.

 

 

 

Vabljeni, da se nam v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj pridružite tudi danes, 11.februarja, ko bo tam potekal Slovenski večer s skupino Kingston, Sašo Lendero, Polkaholiki in Petkovo pumpo.

 

Vstopnice za Kurentovanje 2023 so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol.

 

Organizatorji: Radio-Tednik Ptuj, Event 24 in Arena Campus Sava Ptuj

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300