Razprodan Slovenski večer
Kurentovanje 2023

Včeraj, ko se je na Ptuju s predajo oblasti županje Nuške Gajšek karnevalskemu princu Hinku Šoštariču, vitezu Hinku Sodinskemu, plemenitemu Gallu, tudi uradno pričelo jubilejno 63. Kurentovanje, je bilo v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj vse v znamenju slovenske glasbe. Za izvrstno vzdušje številnih maškar so v znova razprodani dvorani poskrbeli Kingstoni, Saša Lendero, Polkaholiki in Petkova pumpa.

Skupina Kingston je upravičila sloves zasedbe, ki zna poskrbeti za vročo in nepozabno zabavo – pisane in tudi zelo domiselne maškare so rajale ob zvokih vseh njihovih največjih uspešnic. Ples in zabava sta bila na vrhuncu tudi ob nastopu izjemne Saše Lendero, ki je znova dokazala, da zna seči do srca, pa tudi pričarati noro plesno vzdušje.

Živahno, navihano, predvsem pa glasno in polno pozitivne energije pa je bilo v dvorani Campus Sava, ko so na oder stopili Polkaholiki – polna dvorana je uživala ob prav vsaki skladbi, ki so jo zaigrali in pustno vzdušje je bilo izvrstno. Ker brez Petkove pumpe preprosto ni vikenda, je v karnevalski dvorani za zabavo skrbel tudi DJ Boštjan.

Drago Slameršak, direktor družbe Radio Tednik Ptuj, je ob pogledu na polno dvorano Campus, v kateri se je znova zbralo 3.000 ljudi, dejal: “Vesel sem, saj smo ljudje v Podravju dokazali, da se znamo zabavati ob slovenski glasbi in pripraviti enkratno vzdušje, prav tako kot ob kateri drugi glasbi iz regije.“

 

Vabljeni, da se nam pridružite že ta torek, 14. februarja, ko bo karnevalsko dvorano Sava Campus Ptuj preplavila ljubezen, saj bo tam potekal Valentinov koncert s Tomislavom Bralićem in klapo Intrade. Večina vstopnic je že prodanih, na voljo jih je še zadnjih sto, ki jih je moč kupiti na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol.

 

Za največjo otroško zabavo -Poli žur s Čuki in Ribičem Pepetom, ki bo v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj potekal v sredo, 15.februarja, pa so vstopnice že razprodane. Zaradi razgibanosti in razposajenosti otroškega rajanja dodatnih vstopnic ni mogoče zagotoviti, zato jih tudi ob vstopu na prizorišče ne bo moč kupiti.

Organizatorji: Radio-Tednik Ptuj, Event 24 in Arena Campus Sava Ptuj

 

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300