Valentinov večer je bil poln ljubezni
Kurentovanje 2023

Tomislav Bralić in Klapa Intrade navdušili.

Ptuj je v tem času največji etnografski muzej nesnovne kulturne dediščine na prostem. Mesto so zavzele številne maske, tradicionalne in karnevalske, ulice živijo v posebnem vzdušju – prijateljstvu, glasbi, povorkah in obujanju ljudskih običajev. Pustni čas je odlična priložnost ne le za ogled kurentovih obhodov, ki jih je UNESCO uvrstil na seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva, ampak tudi za ogled številnih etnografskih in karnevalskih povork, spoznavanje drugih tradicionalnih ali sodobnih pustnih likov, zabavo v maskah in še kaj.

Na praznik zaljubljenih je karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj preplavila ljubezen, za kar so poskrbeli Tomislav Bralić in Klapa Intrade. Gre za eno najbolj priljubljenih in večkrat nagrajenih hrvaških klapskih skupin. Za romantično vzdušje so poskrbeli z vsemi svojimi največjimi uspešnicami – nežnimi skladbami, ki so segle do srca in obiskovalcem v polni dvorani Campus ( koncert je bil razprodan), pričarale izjemno romantično vzdušje.

Jutri (v sredo, 15.februarja) bo na Ptuju potekala največja otroška zabava - Poli žur s Čuki in Ribičem Pepetom. Vstopnice so že razprodane - zaradi razgibanosti in razposajenosti otroškega rajanja dodatnih vstopnic ni mogoče zagotoviti, zato jih tudi ob vstopu na prizorišče ne bo moč kupiti.

 

Organizatorji: Radio-Tednik Ptuj, Event 24 in Arena Campus Sava Ptuj

Foto: DAMN Media

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300