Pustna sobota je bila glasna in nepozabna
Kurentovanje 2023

Na pustno soboto je karnevalska dvorana Campus Sava Ptuj ponudila prav posebno doživetje – tradicionalno pustno večerjo, seveda ob spremljavi najboljše glasbe.

Čas, ki ga Ptujčani in okoličani najbolj nestrpno pričakujemo in v njem res srčno uživamo, je čas Kurentovanja – peti letni čas. V tem času se utrip življenja povsem spremeni – podrejen in v celoti prilagojen je noremu pustnemu vzdušju. Vsi, od najmlajših do najstarejših, se prepustimo zabavi in druženju ter našemljeni sodelujemo pri ohranjanju bogate tradicije. S tem pa sovpada še izjemno razpoloženje ob najboljših glasbenih gostih v karnevalski dvorani.

 

Buryana, Gadi in Natalija Verboten so sinoči ustvarili izjemno vzdušje, poleg njih pa je na oder stopil tudi ljubljenec štajerskih glasbenih odrov Davor Borno. Jasmin Stavros namreč zaradi zdravstvenih težav ni mogel nastopiti, zato smo organizatorji v zelo kratkem času našli najboljšo možno zamenjavo – Davorja Borna, ki je z energičnim nastopom odlično razgrel številno publiko.

 

Danes, 19. februarja, se bodo po mednarodni pustni povorki vse maske odpravile v karnevalsko dvorano, kjer bo potekala razglasitev rezultatov, veselo druženje pa se bo do poznih večernih ur nadaljevalo s skupino Chicas, skupino Smile in ekipo Petkove pumpe.

Foto: DAMN Media

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Ptuj

voditelj

Sledite nam

Prometni telefon Radio Ptuj 031 78 9999

appstore  googleplay

radioptuj300